Grundlovsvandring

Tag med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, på en tur i Grundloven og hør bl.a. om tilblivelsen af demokratiet og Vordingborgs indflydelse på de rettigheder, vi har i dag.

Dato: 05. juni 2022

Tid: 11:00 - 12:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 50 - 85 kr.

Den 5. juni fejrer vi Grundloven og demokratiet i Danmark. Men vidste du, at Vordingborg gennem historien har dannet centrum for flere skelsættende lovgivninger – og faktisk også dannelsen af det demokrati, vi kender i dag?

Til denne særlige grundlovsvandring kommer du sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, på en tur i Grundloven. Her vil du blandt andet høre om tilblivelsen af demokratiet og Vordingborgs indflydelse på de rettigheder, vi har i dag.

10% rabat på entrébilletten

Vil du også besøge historien på Danmarks Borgcenter? Så giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som Grundlovsvandringen foregår, hvis du viser din omvisning-billet til vores museumsværter i receptionen.

Praktisk info

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 05. juni 2022, kl. 11.00 – 12.00
Alm. billetpris: 85 kr.
Museumsforeningen Sydsjælland & Møn billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 50 kr.

Prisen inkluderer omvisning. Adgang til Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter skal købes særskilt. Hvis du viser din Grundlovsvandring-billet til vores museumsværter i receptionen, giver vi 10% rabat på entrébilletten til museet samme dag som omvisningen foregår.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Restaurant Borgen

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde frokosten på Restaurant Borgen, der ligger placeret på det gamle ruinterræn. Her kan du vende dagens oplevelse over en velsmurt sandwich, mens du nyder den smukke udsigt til Gåsetårnet.