Grundlovsvandring

Tag med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, på en tur i Grundloven og hør bl.a. om tilblivelsen af demokratiet og Vordingborgs indflydelse på de rettigheder, vi har i dag.

Dato: 05. juni 2024

Tid: 11:00 - 12:00

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 50 kr.

Den 5. juni fejrer vi Grundloven og demokratiet i Danmark. Men vidste du, at Vordingborg gennem historien har dannet centrum for flere skelsættende lovgivninger – og faktisk også dannelsen af det demokrati, vi kender i dag?

Til denne særlige grundlovsvandring kommer du sammen med den lokalkendte guide, Michael Wiberg, på en tur i Grundloven. Her vil du blandt andet høre om tilblivelsen af demokratiet og Vordingborgs indflydelse på de rettigheder, vi har i dag.

Praktisk info

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Mødested: Foran indgangen til Danmarks Borgcenter
Dato og tid: 05. juni, kl. 11.00 – 12.00
Pris: 50 kr.

Prisen inkluderer omvisning. Adgang til Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter skal købes særskilt.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Velkommen til Danmarks Borgcenter

Her kan du blive klogere på middelalderens magtfulde konger og dronninger, tage turen i det 36 meter høje Gåsetårn og opleve borgen under belejring, gå på opdagelse på den historiske slotsruin, se arkæologiske fund, besøge den smukke historiske botaniske have og meget mere.

Historiske arrangementer på museerne

Er du klar til flere historiske oplevelser i museernes hyggelige rammer? Så tag et kig i vores aktuelle kalender.

Havevandring

(Indsæt tekst og link til relevant event på Danmarks Borgcenter fx havevandring)