Grupper

Oplev Danmarks Borgcenter som gruppe.
Om I er på busrejse, familietur eller på virksomhedsudflugt, kan vi tilbyde jer en uforglemmelig og historisk oplevelse på Danmarks Borgcenter.

Er I en skoleklasse på udkig efter jeres næste udflugt? Book jeres besøg her.   

Vi tilbyder oplevelser på egen hånd eller guidede rundvisninger for mindre og større grupper, såvel som spisning på Restaurant Borgen.

Vores inspirerende guider vil give jer en medrivende rundvisning på borgterrænet og/eller i den aktuelle underjordiske udstilling. Efter rundvisningen er der mulighed for at gå til toppen af Gåsetårnet, hvor I vil kunne nyde den smukke udsigt over vandet og spejde hele vejen til Møn.


Hele gruppen kan være med.
Danmarks Borgcenter har stort fokus på tilgængelighed. Kørestolsbrugere kan frit bevæge sig rundt i udstillingshuset, butikken og caféen. Udstillingshusets to etager er forbundet med en lift. 

På borgruinen er der anlagt grusstier, der gør det let at komme rundt på den fredede borgruin. Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden på hele borgruinen. For kørestolsbrugere og dårligt gående kan det være vanskeligt at komme op på borgruinen fra Havnevej; vi anbefaler derfor, at man bruger indgangen til borgcentret ved Slotstorvet. 

Vi har desværre ikke haft mulighed for at installere lift i Gåsetårnet.

Der er handicapparkeringspladser på Færgegårdsvej tæt ved Slotstorvet. 

Priser - min. 15. personer

Adgang til udstillinger: 120 kr. pr. person

Rundvisning på borgterrænet: 95 kr. pr. person

Rundvisning på borgterrænet + entré: 205 kr. pr. person

Book en tur til et af vores museer

Send en forespørgsel, og vi kontakter dig.