Gruppebesøg på Danmarks Borgcenter

Oplev Danmarks Borgcenter som gruppe

Uanset om I er på busrejse, familietur eller på virksomhedsudflugt, kan vi tilbyde jer en historisk god oplevelse på Danmarks Borgcenter.

Vi tilbyder oplevelser på egen hånd eller guidede rundvisninger for mindre og større grupper, såvel som spisning på Café Borgen.

Vores inspirerende guider vil give jer en medrivende rundvisning på borgterrænet og/eller en introduktion i vores aktuelle udstillinger.

Efter rundvisningen er der mulighed for at gå til toppen af Gåsetårnet, hvor I vil kunne nyde den smukke udsigt over vandet og spejde hele vejen til Møn.

Er I en skoleklasse på udkig efter jeres næste udflugt? Book jeres besøg her.

Handicapforhold på Danmarks Borgcenter

Danmarks Borgcenter har stort fokus på tilgængelighed. Kørestolsbrugere kan derfor frit bevæge sig rundt i udstillingshuset, butikken og caféen. Udstillingshusets to etager er forbundet med en lift. 

På borgruinen er der anlagt grusstier, der gør det let at komme rundt på den fredede borgruin. Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden på hele borgruinen. For kørestolsbrugere og dårligt gående kan det være vanskeligt at komme op på borgruinen fra Havnevej. Vi anbefaler derfor, at man bruger indgangen til borgcentret ved Slotstorvet. 

Vi har desværre ikke haft mulighed for at installere lift i Gåsetårnet.

Der er handicapparkeringspladser på Færgegårdsvej tæt ved Slotstorvet. 

Priser (min. 15 personer)

- Adgang til udstilling + Gåsetårnet: 125 kr. pr. person

- Rundvisning på slotsruinen (60 min.): 950 kr. pr. guide (max 25 personer pr. guide)

- Introduktion til udstillingerne (30 min.): 350 kr. pr. guide (max 70 personer pr. introduktion) + entre (125 kr. pr. person)

Book en tur til et af vores museer

Send en forespørgsel, og vi kontakter dig.