Salgs- og leveringsbetingelser

1. Generelle oplysninger
Museum Sydøstdanmark
CVR 18471914
Algade 97
4760 Vordingborg
E-mail: billet@museerne.dk

https://www.museerne.dk sælger adgangsbilletter og årskort til Museum Sydøstdanmarks museer.

2. Betaling
Museum Sydøstdanmark modtager betaling via følgende danske udstedte betalings- og kreditkort:

Dankort, VISA/Dankort og MobilePay.

Beløbet hæves på dit kort, når en e-mail med ordrebekræftelse og billetter sendes fra www.museerne.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

3. Levering
Du får dine billetter leveret via e-mail. For at modtage dine billetter skal du have en gyldig e-mailadresse. Du skal selv udprinte og medbringe billetterne til museet eller arrangementet.

4. Fortrydelsesret
Aftalen er bindende, når købet er godkendt, og betaling har fundet sted.

Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på museerne.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

5. Billetten
Billetten er dit adgangsbevis til et arrangement. Den er forsynet med en stregkode og er kun gyldig, når stregkoden er aktiveret.

Stregkoden accepteres kun én gang. Hvis den forsøges scannet ved indgangen mere end en gang, afvises den.

Er du forhindret i at bruge din billet, kan du sælge den på www.buymyticket.dk eller give den til en ven. Vær opmærksom på, at det er ulovligt at sælge billetter til overpris i Danmark.

6. Køb af årskort:
Når du har foretaget din bestilling af Museum Sydøstdanmarks årskort, vil du modtage en voucher på den angivne mailadresse. Denne voucher fremvises ved dit næste besøg på et af Museum Sydøstdanmarks museer, hvor du vil modtage dit medlemskort. Henvend dig i billetskranken på et af Museum Sydøstdanmarks museer for at få udleveret medlemskortet. Medlemskortet er personligt og må ikke anvendes af andre end den, hvis navn står på kortet. Medlemskortet kan således ikke udlånes eller overdrages til andre. Benyttes medlemskortet af andre end den, hvis navn er på medlemskortet, kan det inddrages, og der kan kræves betaling for entré.

Medlemskab er gyldigt fra medlemskabets købsdato og udløber automatisk efter et år. Har du valgt ’automatisk fornyelse’, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet ved udløb. Du kan altid fortryde dette inden for medlemskabets løbetid ved at ændre dine indstillinger online på www.museerne.dk under medlemssiden eller ved at sende en mail til Museum Sydøstdanmark på billet@museerne.dk.

Mod forevisning af medlemskort kan du bl.a. få 10 % rabat i butikkerne hos Museum Sydøstdanmark, 10% i café mm. Se alle medlemsfordele på www.museerne.dk/arskort. Dine køb i butikken med dit medlemskort registreres mhp. analyse af dine indkøb. Oplysningerne videregives ikke til 3. mand.

7. Refundering
Ved aflysning af et arrangement bliver du kontaktet af Museum Sydøstdanmark. Om muligt ombyttes billetterne til et andet arrangement. Ellers refunderes billettens pris. Tilbagebetaling sker til det kreditkort, som er anvendt ved købet. Omkostninger som forsendelses-, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

8. Aflysning
Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres.

Ændringer i program, dato eller delvis gennemførelse m.v. er ikke en aflysning, og billetterne til arrangementet refunderes normalt ikke. Læs evt. information om arrangementet.

9. Reklamation
Enhver reklamation, der vedrører selve arrangementet rettes til arrangøren. Reklamationer i forbindelse med billetkøbet bedes rettet til billet@museerne.dk.

10. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til billet@museerne.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU- kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/

11. Gebyrer
Museum Sydøstdanmark formidler billetter til museerne. Alle gebyrer fremgår tydeligt i forbindelse med det enkelte arrangement.

Der findes følgende gebyrer hos Museum Sydøstdanmark:

11.1. Billetgebyr – GRATIS
Der er ikke forsendelsesgebyr på levering af billetter leveret til din e-mailadresse.

11.2. Erstatningsgebyr – når uheldet er ude
Har du mistet eller ødelagt din billet, kan Museum Sydøstdanmark hjælpe dig med en ny billet inden arrangementet. Det koster 75 kr. i ekspeditionsgebyr uanset antal billetter - plus 10 kr. for hver billet, der skal erstattes.

12. Persondatapolitik
Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en profil, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails eller ringer til os, eller når du køber billetter hos et billetkontor, som anvender vore billet- eller tilmeldingssystemer. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, apps, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Når du opretter en profil, køber billetter, downloader en app eller kontakter os telefonisk, kan vi specifikt anmode dig om tilladelse til at bruge dine oplysninger til særlige formål.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at levere ydelsen / produktet til dig.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer også din IP-adresse og geolokation.

Når du køber billet eller foretager tilmeldinger på vegne af en anden person, bekræfter du samtidig, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billet eller tilmelder dig til et arrangement, giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os.

Personoplysningerne registreres hos Museum Sydøstdanmark og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Den dataansvarlige hos Museum Sydøstdanmark er direktør Keld Møller Hansen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på billet@museerne.dk. Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail herom til billet@museerne.dk

13. Partnerrelationer og links
Museum Sydøstdanmark indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for anvendelsen af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.