Tiendegaarden

Tiendegaarden ligger på Camøno-ruten, du drejer blot ned ad vor privatvej, går gennem den smukke lindealleé - Velkommen!

Vi tilbyder overnatning i enkelt- og dobbeltværelser samt i suiter og ferielejligheder. Tekøkken er til rådighed: medbring selv lidt enkel mad eller "shop" i vort catering-rum, hvis du vil have et måltid varm mad, en kold øl, vin, hjemmebagt æblekager og mulighed for at købe kaffe/te. Naturligivs er der spisesteder i nærheden (3-5 km).
Linned/håndklæder kan medbringes eller lejes på stedet. Vor populære morgenmadskurv kan bestilles ved ankomst, og kan du ikke spise det hele, er du velkommen til at smøre sandwich af "resterne" til dagens tur.

Vær opmærksom på Tiendegaarden er placeret væk fra by og landevej, så her er absolut fred, ro og natur. Ligeledes er det optimalt at tage 2-3 overnatninger i forbindelse med Camøno-vandringer, idet der er flere forskellige dagstur-ruter med start fra Tiendegaarden. Det vil sige, du kan bo det samme dejlige sted men gå forskellige ruter - nemt med baggage, forplejning mm. Har du lyst at cykle en af de længere Camøno-ruter er det muligt, vi har cykler, som kan lejes. Har du egen cykle med har vi et cykelværksted, som kan benyttes til tjek og pakning af cyklen.

Benyt link til vor hjemmeside, hvor du kan læse mere samt bestille overnatning. Ved ankomst har vi et lille kort, der viser dig, de 3 Camøno-sløjfe-ruter, som udgår fra Tiendegaarden. www.tiendegaarden.dk
Tiendegaarden har også en specialside om Camønoen www.camøno.dk