Byvandring: Næstveds historier // 01.08

Tag med på en spændende tur sammen med museumsformidler, Henrik Mors, og bliv klogere på den historie, der omgiver og omringer Næstved - lige uden for vores vinduer.

Dato: 01. august 2024

Tid: 10:30 - 12:30

Sted: Næstved Museum

Pris: 50 kr.

På turen gennem Næstveds gader møder vi Næstveds - og somme tider Danmarks - og endda verdenshistorie. Købmænd, munke, håndværkere, soldater og fattige - alle har de sat sig spor i vores by. Nogle kender vi ved navn, andre giver sig til kende gennem overleverede kilder.

Tag med på en spændende tur sammen med museumsformidler, Henrik Mors, og bliv klogere på den historie, der omgiver og omringer Næstved - lige uden for vores vinduer. Undervejs springer vi rundt i historien, så det er med at have tungen lige i munden. Lige der hvor vi står nu, gemmer sig en historie fra middelalderen, og næste stop handler måske om, da jernbanen kom til byen. Det hele er krydret med sjove finurligheder og anekdoter fra dengang, mormor var dreng.

Praktisk info

Mødested: Foran Næstved Museum, Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved.
Dato og tid: 24. april, kl. 15.00-17.00 // 08. juni, kl. 10.30-12.30 // 01. august, kl. 10.30-12.30 (kom gerne lidt før vandringen starter)
Pris: 50 kr.

Vandringen gennemføres uanset vind og vejr så længe dette vurderes forsvarligt. Medbring derfor tøj og sko til lejligheden. Bemærk at vandringen ikke er velegnet for gangbesværede.

Eventuelt overskydende billetter sælges i løssalg på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Prisen inkluderer byvandring. Adgang til Næstved Museum skal købes særskilt.

Velkommen til Næstved Museum

Næstved Museum er oplevelser og historiefortælling for alle aldre - tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling.

Historiske arrangementer på museerne

Er du klar til flere historiske oplevelser i museernes hyggelige rammer? Så tag et kig i vores aktuelle kalender.

Næstveds Søjler

(Indsæt tekst og link til relevant event fra Næstved Museum)