Shelterpladsen MØNHYTTEN

Raste- og overnatning på shelterpladsen MØNHYTTEN ved Tøvelde, Søndersognsvej 42, Stege

Shelterpladsen MØNHYTTEN er en del af Camønoen og Munkevejen og tilbyder primitiv og gratis overnatning. Pladsen omfatter 1 rummelig bålhytte, 2 shelters med bålplads og grill, borde og bænkesæt, vandpost, renovation, muldtoilet og rigelig med plads til teltopslagning. Der kan sankes brænde til madbål i skoven bag shelterne.

Du er velkommen til at slå dit telt op på pladsen eller at indrette dig i et af shelterne - ingen reservation, først til mølle.............! Pladsen er åben året rundt 24/7.

Der vil være en vis mængde brænde til rådighed ved shelterne.


VIGTIGT: Man må under ingen omstændigheder fælde træer, hugge grene af eller tage kviste og kvas fra læhegnene. Brug kun det brænde der er ved shelterne alternativt kan du sanke tørt brænde i skoven bag shelterne - kun hvad der er væltet/fældet og ligger på skovbunden.

Mønhytten er privatejet og ejerne sørger for vedligeholdelsen af den næsten 10.000 m2 store grund samtidig med bortkørsel af renovation. Det forventes at samtlige besøgende på pladsen rydder op efter sig, anvender renovationsbeholderne til affald og tager hensyn til øvrige besøgende både hvad angår støjende adfærd og boldspil på pladsen. Ejerne forsøger så vidt, det er muligt, at der i sæsonen forefindes brænde, som kun må antændes på forefindende bålpladser.

Læs mere Shelterpladsen Mønhytten