Pension Elmehøj

VELKOMMEN
Stor og mægtig ligger den der lige over for Elmelunde Kirke. Pension Elmehøj, som er et tidligere alderdomshjem, er en af de Camønopauser, som virkelig kan indeholde mange gæster. Så kom bare an lejrskoler og familieudflugter. Her er plads.

Heldigvis er der også hyggeligt i de mange værelser, som også rummer små selskaber fra 1-4 personer. Brit, som ejer stedet, er født og opvokset på Møn og er vendt hjem efter fem år i Australien. Knofedt og maling skulle der til. Og så var Pension Elmehøj en realitet.

LEJ ET TELT
Da vi spurgte Brit, om hun kunne tænke sig at huse en Camønopause, var der ikke langt til handling. Allerede weekenden efter gik Brit i gang med at etablere en teltplads og hun har såmænd også købt telte og liggeunderlag til de, der gerne vil overnatte udendørs.

Her er alle faciliteter og Brit vil også gerne åbne værelserne om vinteren, hvis du bare kan leve med, at der er lidt koldt. Brit har Camønomåltider på lager og gør en dyd ud af, at maden er god. Hun er klar til at modtage Camønovandrere og hvis der er noget, du har brug for, er det helt gratis at spørge.

HER FINDER DU CAMØNOSTEMPLET
Du finder stemplet på husmuren ved indgangsdøren.

KONTAKT
Pension Elmehøj
Kirkebakken 39
DK-4780 Stege

Brit Olifent
+45 3144 4035
+45 5581 3535
info@elmehoj.dk

Fax
+45 7262 3457

Find vej til Camønopause Pension Elmehøj