H.K.H. Kronprinsessen indvier Holmegaard Værk den 8. juni 2020

Det bliver med kongelig deltagelse når designmuseet Holmegaard Værk om kort tid markerer genåbningen af det gamle glasværk. H.K.H. Kronprinsessen indvier museet til den officielle åbningsceremoni den 8. juni kl. 14.

På lørdag den 30. maj kl. 10 kan Holmegaard Værk omsider invitere publikum inden for i den fascinerende verden af kunsthåndværk, designtradition og industrihistorie (læs mere i vedhæftede pressemateriale). Den officielle indvielse sker dog godt en uges tid efter – nærmere bestemt mandag den 8. juni 2020 – hvor museumsdirektør Keld Møller Hansen har fornøjelsen af at byde H.K.H. Kronprinsessen og andre prominente gæster velkommen på det levende glasværk:

"Jeg kan ikke få armene ned af glæde over, at vi nu endelig kan få lov til at åbne Holmegaard Værk. Det er det øjeblik, vi har arbejdet målrettet hen imod de sidste to et halvt år. Vi glæder os til at vise Kronprinsessen og de inviterede gæster rundt i vores helt nye udstillinger, der skal forene det oprindelige og autentiske med det moderne og nyskabende. Det bliver i sandhed en stor dag i kunsthåndværkets ånd.”

I forbindelse med det officielle indvielsesarrangementet 8. juni vil museet holde lukket for 2 publikum hele dagen, og der vil kun være adgang til museet med en invitation. Det sker for at sikre, at myndighedernes krav om forsamlinger og afstand bliver overholdt.