Bliv udstiller til VÆRK designmarked

Danmarks smukkeste designmarked

Holmegaard Værk åbner i sommeren 2024 dørene for museets sommer-designmarked for andet år i træk: VÆRK designmarked. 

Efter to succesfulde år med Holmegaard Julemarked, hvor flere end 5.000 besøgende gæstede museet, er det nu tid til at gøre kunsten efter om sommeren. Derfor er det med stor glæde, at vi nu inviterer kunsthåndværkere og designere til at blive en del af VÆRK designmarked - Danmarks smukkeste designmarked.

Designmarkedet vil foregå i en af museets imponerende udstillinger, Hebsgaard-hallen, omringet af spektakulære glasværker fra top til tå. Se udstillingen her. 

Der er endnu ikke publiceret datoer for designmarked i sommeren 2024, og der tages ikke imod ansøgninger endnu. Skriv dig istedet på vores invitationsliste, så du modtager en invitation til at ansøge, når ansøgningsprocessen starter. Som en del af invitiationslisten vil du modtage informationer og invitationer vedrørende både design- og julemarked. 

Praktisk info

Sted:
Holmegaard Værk

Adresse:
Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard

Dato og tidspunkt:
Datoer for sommerens marked i 2024 er endnu ikke publiceret. 

Det er en forudsætning, at man kan deltage begge dage i det fulde tidsrum.

Deltagergebyr 

Deltagergebyr:
650 kr. (prisen er inklusiv moms). *Bemærk at der kan ansøges om dobbeltstand, dog er der begrænset antal. 

Tilkøb af strøm:
300 kr. (begrænset antal). *Bemærk du skal selv medbringe en forlængerledning på min. 4 meter. 

Tilkøb af vægplads/hjørnestand:
200 kr. (begrænset antal). *Bemærk der IKKE er mulighed for ophæng. Ved vægplads skal der forstås adgang til at sætte en medbragt bagvæg/roll-ups, samt adgang til at kunne stille ting (eksempelvis billeder, kasser, opstilling) op af en bagvæg. Det samme gælder hvis du ønsker en hjørnestand. 

Stande

Standplads indeholder:
180x180cm, inkl. et 176x80 cm. bord inkl. hvid dug + 1x stol. Du er velkommen til at indrette din stand, som du har lyst til, dog kræver dette særlig tilladelse, som der ansøges om. Da markedet vil foregå i et udstillingslokale, er der ikke mulighed for ophæng. Ønsker du vægplads eller selv at medbringe bagvæg, skal der tydeligt ansøges om dette.

Standplads:
Fordeles efter museets anvisning. Stande er placeret i museets permanente udstilling, Hebsgaard-hallen. Der vil derfor være store spektakulære glasværker fra top til tå, som en del af markedet.

Ansøgning

Hvordan ansøges der:
Via kontaktformularen til højre. Vi forbeholder os retten til at kassere ufyldestgørende ansøgninger. I så fald vil vi kontakte dig og bede dig indsende en ny ansøgning.

Ansøgningsproces:
Din ansøgning er først imødekommet, når du modtager en bekræftelse herpå. Din ansøgning er bindende. 

Vi ønsker at bevare en høj kvalitet og et differentieret udvalg af stande til Holmegaard Designmarked. Derfor vil alle indkomne ansøgninger blive behandlet af et udvalg, der vil tage stilling til, om den enkelte ansøger opfylder de nødvendige kriterier. 

Ansøgningskriterier:
Du skal arbejde inden for design, kunsthåndværk, kunst, fashion, interiør, specialiteter m.v. Fælles er dog, at du skal have en høj design- eller brugskvalitet i dine produkter.

Betaling

Betaling:
Efter godkendt ansøgning afsender Holmegaard Værk et unikt betalingslink, som skal betales online.

Ansøgning og tilmelding er bindende. Ved afbud efter tilmelding og betaling, refunderes deltagergebyret ikke og Holmegaard Værk vil finde en ny standholder. 


Spørgsmål og uddybende informationer
E-mail: designmarked@museerne.dk

Kom på vores mail-liste og få besked, når vi åbner for ansøgninger

* Ved at tilmelde dig vores mail-liste, modtager du besked om alle vores designmarkeder, sommermarked såvel julemarked.