Museerne er genåbnet

Nu genåbner museerne.

Danmarks Borgcenter, Næstved Museum, Møns Museum og Køge Museum åbner lørdag 23. maj.

Holmegaard Værk og Vikingeborgen Borgring åbner 30. maj. 

Vi glæder os til at byde jer inden for, hvor det meste er som før, og det mest nødvendige er ændret. 

Som gæst på vores museer er din sikkerhed afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har indført en række tiltag, der gør et besøg på museerne trygt og sikkert. Derfor vil du som gæst møde disse forandringer:
 

Kun forudbestilte billetter
Vi opfordrer til, at billetter til Holmegaard Værk og Danmarks Borgcenter købes på forhånd pga. begrænset adgang i afgrænsede tidsrum. Der er kun få billetter til salg ved fremmøde på museet.

Køb din billet her på siden.

Billetten giver 2 timers adgang til museets udstillinger, butikker og spisesteder. Det giver god tid til at få hele museumsoplevelsen med. 


På museet
Der er opsat informationsskilte ved ankomsten til museerne. Desuden sikrer begrænset publikumsadgang mulighed for god afstand mellem de besøgende.

Der er nem adgang til spritdispensere flere steder på museerne. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.

Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn - af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.
 

Butik og betaling
Butikken er åben, men pladsen er begrænset. Der betales med kort og mobilepay - ikke kontant.
 

Restaurant
Restaurant og café overholder naturligvis alle gældende regler om rengøring og afstandskrav.

Vi følger myndighedernes anvisninger tæt og opdaterer løbende denne side. Læs mere om coronavirus, og hold dig opdateret om ændringer i museets program i kalenderen.
 
VELKOMMEN TIL VORES MUSEER!