Museerne er lukket

Alle vores museer er midlertidigt lukket som følge af COVID-19-situationen frem til 6. april 2021. 

Camønoen er fortsat åben hele året rundt.

Når vi åbner igen
Når du besøger os, er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi har indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museerne til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.

Brug mundbind

Alle gæster over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de er stående eller i bevægelse. Mundbind og visir må fjernes, når man sidder ned – fx i cafeen eller restauranten.

Hold afstand
På museerne finder du oplysninger om, hvor mange personer der må være. Holmegaard Værks lokaler er store, og museets personale vil konstant sørge for, at der ikke samlet for mange i ét lokale.

I receptionen registreres alle besøgende, hvilket er med til at sikre, at der aldrig er for mange mennesker på én gang. Der vil være opsat afspærring og afstandsmarkering i områder, hvor der kan opstå kø.

Hygiejne
Rundt omkring på museerne er der opsat dispensere med håndsprit til fri afbenyttelse, og der er samtidig mulighed for håndvask på museets toiletter.

Rengøring
Museernes medarbejdere er ekstra opmærksomme på rengøring. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Vi følger myndighedernes anvisninger i forhold til coronavirus. 

Læs mere her.