Retningslinjer

Det er os en stor fornøjelse atter at kunne byde jer alle sammen velkommen indenfor. Her kan du læse mere om dit besøg hos museerne. 

Praktisk information
Et besøg på vores museer kræver, at du fremviser et gyldigt coronapas samt dokumentation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Besøg vores restauranter
Restaurant Holmegaard på Holmegaard Værk og Restaurant Borgen på Danmarks Borgcenter har åbent for både udendørs- og indendørsservering. Ønsker du at spise inde, skal du huske at fremvise gyldigt coronapas og ID. 

Hold afstand
På museerne finder du oplysninger om, hvor mange personer der må være. Museets personale vil konstant sørge for, at der ikke samlet for mange i ét lokale.

I receptionen registreres alle besøgende, hvilket er med til at sikre, at der aldrig er for mange mennesker på én gang. Der vil være opsat afspærring og afstandsmarkering i områder, hvor der kan opstå kø.

Hygiejne
Rundt omkring på museerne er der opsat dispensere med håndsprit til fri afbenyttelse, og der er samtidig mulighed for håndvask på museets toiletter.

Rengøring
Museernes medarbejdere er ekstra opmærksomme på rengøring. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Vi følger myndighedernes anvisninger i forhold til coronavirus. 

Læs mere her.